Wie is Isabelle

Er is voor mij niets waardevoller dan de kennis die ik tot nu toe heb opgedaan met anderen te delen. Mijn ontwikkeling heb ik immers ook te danken aan liefdevolle, toegewijde leraren.

 

Ik mag zeggen dat ik bijzonder veel uitdagende situaties heb meegemaakt. Elke nieuwe ervaring heeft mij iets belangrijks geleerd en hier ben ik heel dankbaar voor. Zo heeft financiële tegenslag mij geleerd dat er hulp is als het echt nodig is en dat ik daar een beroep op mag doen. De kwetsbare gezondheid van dierbaren (en het overlijden van 5 familieleden in 3 jaar tijd) heeft me laten zien dat ik in het moment moet leven en elke seconde van het leven tot een feestje moet maken. Mijn allergrootste leermeester is mijn bijzondere – gehandicapte – dochter, van wie ik elke dag leer dat we goed zijn zoals we zijn en dat er geen geldige reden bestaat om onszelf af te wijzen.

 

Yoga, meditatie, mindfulness, geneeskrachtige kruiden en een gezonde leefstijl hebben mij enorm geholpen om mijn balans terug te krijgen als die even zoek was. En dankzij de Buteyko ademmethode heb ik een gezonde slaap teruggekregen. Tegenwoordig verdiep ik me in Zijnsoriëntatie, een heel mooie benadering van het leven waardoor ik me steeds meer vervuld voel.

 

Dit alles neem ik mee. Het geeft mijn coachingstijl zijn heel eigen karakter.

profielfoto van Isabelle Blandeau

Relevante cursussen en opleidingen

2010      Yoga docentenopleiding, Dru Netherlands

2013      Meditatie docentenopleiding, Dru Netherlands

2016      Therapy bij Stress en Trauma, Dru Netherlands

2017      Cursus Yoga en bekkenbodem, Samsara

2017      Cursus Rug-, schouder- en nekklachten en hyperventilatie, Samsara

2017      Natuurvoedingsadviseur, Sonnevelt Opleidingen

2019      Cursus Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen, Centrum Zijnsoriëntatie

2020      Cursus Breathing with Buteyko, B-Mind

2020      Cursus Innerlijke kracht door Zijnsoriëntatie, Centrum Zijnsoriëntatie