Foto van een bospad met zonneschijn. Door middel van zijnsgeoriƫnteerde coaching kom je steeds dichterbij wie je in essentie bent. Isabelle begeleidt jou de geblokkeerde energie te transforrmeren.

Coaching

Het uitgangspunt van Zijnsoriëntatie is dat ieder mens als open bewustzijn en zuivere goedheid geboren wordt. Maar op basis van hoe je omgeving op je reageert, vorm je een beeld van het leven en ontwikkel je reacties die later niet langer constructief zijn. Dat je eigenlijk fundamenteel goed bent, vergeet je gewoon.

 

Met Zijnsgeoriënteerd coaching kom je steeds dichterbij wie je in essentie bent. De conditionering die het leven met zich meebrengt wordt met respect en geduld blootgelegd en kleinere (of soms grotere) trauma’s kijken we op een passende en veilige manier aan. Er komt zo ruimte voor verwerking. Je verandert je geschiedenis niet, maar je leert er vreedzaam mee te leven en er niet langer door bepaald te worden.

 

Is het je ook opgevallen hoeveel energie vast blijft zitten in emotionele en psychologische mechanismen?

Leer nu onder begeleiding hoe je alles wat geweest is kunt laten bestaan en doorvoelen. Wanneer iets niet langer weggedrukt hoeft te worden vergroot het niet alleen je autonomie, maar maakt het ook je levensenergie weer beschikbaar.

 

Tijdens een begeleidingssessie kijken we samen naar een specifieke uitdaging. Dat kan iets zijn waar je op dat moment tegenaan loopt, maar ook een terugkerend thema. Je wordt uitgenodigd om écht contact te maken met je lichaam terwijl je iets over jezelf of een gebeurtenis vertelt. Alles wat je van binnen ervaart is OK. Je lichaam is je beste eigen gids tijdens de sessie. Alle lichamelijke sensaties, de pijn van herinneringen en de daardoor geblokkeerde energie, je vermogen deze te dragen en je diepe verlangens en zijnskwaliteiten krijgen de kans om geïntegreerd te raken en tot transformatie te leiden.