Wie is Isabelle

Wie ik ben? Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar het functioneren van de menselijk geest – zeg gerust: gretig - en ik geniet meer en meer van het leven in al zijn facetten.

 

Het is een hele weg geweest om op dit punt te komen. Opgegroeid in een gezin dat mij niet de holding kon bieden die voor een gezonde ontwikkeling nodig is, heb ik ‘besloten’ om mezelf zoveel als mogelijk uit het leven terug te trekken. Onvolwassen en weinig voorbereid stapte ik de grote-mensen-wereld in en maakte ik diverse ingrijpende situaties mee die, terugkijkend, mij kansen hebben gegeven om mijn houding ten opzichte van het leven te veranderen: het werd tijd om écht mee te gaan doen!

Op deze weg heb ik veel baat gehad bij yoga, wat mijn zenuwstelsel heeft gekalmeerd en mij ertoe heeft aangezet om mij daarin te verdiepen en te bekwamen. Zo ging er een nieuwe wereld voor mij open, één van me verbonden voelen met alles.

 

profielfoto van Isabelle Blandeau, zijnscoach en eigenaar van praktijk vitalite yoga en coaching in Renkum

Door weer nieuwe omstandigheden moest ik na 10 jaar stoppen met mijn wekelijkse lessen. Mijn houvast viel weg en ik stond daarbij open voor nieuwe benaderingen. Bij het Centrum Zijnsoriëntatie (de leer van Chris Kersten) vond ik alle nodige elementen om de puzzel van mijn leven compleet en kloppend te maken. De zelfbegeleidingstechnieken zijn veelal op de moderne psychologie en Mindfulness gebaseerd. Ze bieden toegang tot de diepte van de ziel en werken bijzonder helend. Dat heb ik zelf mogen ervaren.

Tijdens mijn coachopleiding heb ik niet alleen bevestigd gekregen dat ik een geboren coach ben, ik vind het het mooiste werk dat er is. Iemand begeleiden in en naar zijn eigen vermogen om levenslustig te zijn is bijzonder waardevol en ontroerend.

 

Isabelle Blandeau

 

Relevante cursussen en opleidingen

2021    Aanvang coachopleiding, Centrum Zijnsoriëntatie

2020    Cursus Innerlijke kracht door Zijnsoriëntatie, Centrum Zijnsoriëntatie

2020    Cursus Breathing with Buteyko, B-Mind

2019    Cursus Zelf-Liefde, Zelf-Acceptatie, Zelf-Vertrouwen, Centrum Zijnsoriëntatie

2017    Natuurvoedingsadviseur, Sonnevelt Opleidingen

2017    Cursus Rug-, schouder- en nekklachten en hyperventilatie, Samsara

2017    Cursus Yoga en bekkenbodem, Samsara

2016    Therapy bij Stress en Trauma, Dru Netherlands

2013    Meditatie docentenopleiding, Dru Netherlands

2010    Yoga docentenopleiding, Dru Netherlands