Foto van een boeddhabeeldje in een tuin.  Yoga draagt bij aan ontspanning, meer bewustzijn en transformatie. Isabelle Blandeau geeft yogalessen in 2 stijlen. Dru yoga en zijnsyoga zowel in groeps als privélessen.

Yoga & mindfulness meditatie

Yoga draagt bij aan ontspanning, meer bewustzijn en transformatie. Vitalité Yoga & Coaching biedt twee yogastijlen aan die beide helpen je vitaliteit opbouwen.

 

Dru Yoga laat een energieflow ontstaan door op de ademhaling te bewegen. Er is aandacht voor specifieke bewegingsreeksen, klassieke asana’s (yogahoudingen), de ademhaling, ontspanningsoefeningen en meditatie. Deze combinatie helpt het teveel aan spanning los te laten en is bovendien heel toegankelijk, ook voor mensen met bijvoorbeeld een energiebeperking of op leeftijd.

 

Zijnsyoga – een eigen yogastijl – richt zich op het vergroten van zelfkennis, zelfacceptatie en zelfliefde. Het integreert de psychologische en spirituele Zijnsgeoriënteerde visie op het leven met de eeuwenoude yoga traditie. De zelfbegeleidingstools die worden aangeboden leveren niet alleen meer ontspanning op, maar helpen vooral oude ongewenste en overbodig geworden patronen te transformeren. Hiermee kan energie duurzaam vrij komen.

 

De yogalessen worden momenteel als privélessen aangeboden.

 

Voor bedrijven: in teamverband is yoga en/of meditatie ook online mogelijk.