Yoga

Yoga is een eeuwenoude traditie, al dan niet met een spiritueel doel. Er zijn diverse gangbare yogavormen, maar in feite zijn er net zoveel vormen als dat er leraren zijn.

 

De yogastijl van Vitalité Yoga & Coaching is ontstaan uit een combinatie van Dru Yoga en Mindfulness met Yin Yoga elementen en invloeden van andere yogastijlen, ademtechnieken en filosofieën. Er is veel aandacht voor de balans in voeten en bekken. De levensenergie kan hiermee goed aarden (‘uit je hoofd komen’) en rust en stabiliteit nemen toe. Je komt meer thuis bij jezelf en bij jouw eigen spirituele besef en je voelt je meer ontspannen.

 

Yoga wordt alleen als privéles aangeboden. Het doel van privélessen is het ingaan op jouw specifieke behoefte, afhankelijk van wat er op dit moment in je leven speelt. Veel voorkomende doelen zijn: leren ontspannen, een herstelproces ondersteunen, bijdragen aan het bereiken van een gezond gewicht, aandacht en plezier. Een privéles is tevens een goede keuze als je lichamelijke beperkingen hebt en het is zelfs bij beginnende dementie een zinvolle activiteit.

Om de les toegankelijk en doeltreffend te maken, maken we gebruik van accessoires waar nodig, bij voorbeeld een stapeltje dekens ter ondersteuning, en kun je de oefeningen zittend op een kruk doen als je liever niet op de grond zit.

 

Wat jouw insteek ook is, we werken samen aan jouw persoonlijke doelen.

 

De lessen vinden plaats in de praktijk aan de Burgemeester Bruinemanstraat 27, in Druten of bij jou thuis (geen reiskosten binnen de gemeente Druten).

 

Voor het volgen van yogalessen worden de Coronamaatregelen in acht genomen.

 

Kijk hier voor de tarieven.